TIMZAN TUR - BUSZ DESIGN | HUN: +36/70 513 3867 | TR: +90 (532)431 26 71 | e-mail: info@timzan.com

RÓLUNK KÉRDEZTÉK


Mivel foglalkozunk?
 
Cégünk 1996 óta foglalkozik egyaránt új és használt kisbuszok műszaki újraértelmezésével. Felmérjük az aktuális állapotot, újratervezzük, majd felújítjuk vagy éppen teljesen átalakítjuk ügyfeleink haszongépjárműveit a változó felhasználásuknak megfelelően. Luxuskivitelt készítünk tulajdonképpen bármilyen járműből, természetesen a tulajdonosa céljainak megfelelően és iránymutatása mellett.
 
Hol dolgozunk? 

Egy 200 négyzetméteres helységben kezdtük meg tevékenységünket, amely az elmúlt 20 évben azóta egy 4000 négyzetméteres zárt, illetve egy 2000 négyzetméteres nyitott munkaterületté fejlődött a törökországi Bursa városában. Itt üzemünk évente átlagosan 450 kisbuszt újít fel, elsősorban magyar, orosz, német, ukrán partnereink számára. 1997 óta dolgozunk magyar partnereink részére is. 

Ügyintézéssel is foglalkozunk? 

Szolgáltatásaink nem csak a felújítást tartalmazzák, igény szerint teljes körű gépjármű ügyintézést is biztosítunk, amely magába foglalja a magyarországi forgalomba helyezést is, forgalmi vizsgáztatást is. Kérésére a teljes átalakítási folyamat terheit levesszük a válláról, Önnek csak használnia kell a kész, forgalomba helyezett járművet.

Milyen határidőkkel dolgozunk? 

A buszok munkaeszközök, így a tulajdonosaik számára nagyon fontos, hogy gyorsan elkészüljünk az átépítésükkel. A tökéletes, minőségi kivitelezés  mellett a mielőbbi átadást is mindig előtérbe helyezzünk minden projektünk kapcsán. Rövid, de ésszerű határidőkkel dolgozunk.

Milyen márkákkal foglalkozunk?

Bármilyen márkájú kisteherautót vagy kisbuszt kompromisszumok nélkül át tudunk alakítani, vagy fel tudunk újítani. 1996 óta az összes létező márka megfordult már a kezeink között, így komoly rálátásunk van egy-egy típus sajátosságaira.