TIMZAN TUR - BUSZ DESIGN | HUN: +36/70 513 3867 | TR: +90 (532)431 26 71 | e-mail: info@timzan.com

RÓLUNK

Cégünk 1996 óta foglalkozik egyaránt új és használt kisbuszok műszaki újraértelmezésével. Felmérjük az aktuális állapotot, újratervezzük, majd felújítjuk vagy éppen teljesen átalakítjuk ügyfeleink haszongépjárműveit a változó felhasználásuknak megfelelően. Luxuskivitelt készítünk tulajdonképpen bármilyen járműből, természetesen a tulajdonosa céljainak megfelelően és iránymutatása mellett. 

 

Gyakorlati példákkal szemléltetve: egy alapfelszereltségű kisbuszból is tudunk full - extrás ultramodern utasszállító gépjárművet készíteni,  és egy öreg, leselejtezett hűtőkocsit és csillogó mobil moziteremmé tudunk varázsolni. Gyakran egy új alapfelszereltségű busz árának töredékéért újítunk fel használt járművet teljesen luxus szintre. Sokszor keresnek meg minket profil váltás előtt álló fuvarozók és frissen a szállításba fogó vállalkozók is, mind a személy -, mind a teher forgalom területéről. A legmerészebb változtatási kérdésekre is örömmel reagálunk és szívesen fogadjuk megkeresését már az ötlet megszületésének pillanatában is. 

 

Egy 200 négyzetméteres helységben kezdtük meg tevékenységünket, amely az elmúlt 20 évben azóta egy 4000 négyzetméteres zárt, illetve egy 2000 négyzetméteres nyitott munkaterületté fejlődött a törökországi Bursa városában. Itt üzemünk évente átlagosan 450 kisbuszt újít fel, elsősorban magyar, orosz, német, ukrán partnereink számára. 1997 óta dolgozunk magyar partnereink részére is. Szolgáltatásaink nem csak a felújítást tartalmazzák, igény szerint teljes körű gépjármű ügyintézést is biztosítunk, amely magába foglalja a magyarországi forgalomba helyezést is. Kérésére a teljes átalakítási folyamat terheit levesszük a válláról, Önnek csak használnia kell a kész, forgalomba helyezett járművet, melynek az ára nálunk így a fele, harmada, negyede és még nagyobb töredéke lehet annak az árnak, mintha újonnan vásárolná ilyen állapotban a márkakereskedésben.

 

A buszok munkaeszközök, így a tulajdonosaik számára nagyon fontos, hogy gyorsan elkészüljünk az átépítésükkel. A tökéletes, minőségi kivitelezés  mellett a mielőbbi átadást is mindig előtérbe helyezzünk minden projektünk kapcsán. Rövid, de ésszerű határidőkkel dolgozunk.

Minden megrendelőnk a saját ízlésének megfelelően kérheti tőlünk járművének átalakítását. A buszok berendezéséhez több száz magas minőségű anyag és eszköz közül választhatnak ügyfeleink, akár külső, akár belső megjelenésről van szó. 

 

Bármilyen márkájú kisteherautót vagy kisbuszt kompromisszumok nélkül át tudunk alakítani, vagy fel tudunk újítani. 1996 óta az összes létező márka megfordult már a kezeink között, így komoly rálátásunk van egy-egy típus sajátosságaira. Tudjuk hol, mire kell figyelni, hol hogyan kell átalakítani. Munkatársaink között vannak Mercedes - Benz, Volkswagen, Renault, Iveco, MAN szakértők, akik hosszú évek óta foglalkoznak az adott márkák szervizelésével is.
Egyedileg készítünk személyre szabott járműveket, így kérem lépjen kapcsolatba velünk bátran, ha bővebb információra van szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban.